miércoles, 28 de noviembre de 2012

AL NACIONAL DE KARATE, SHUTÍN I LAPUENTE DE FÍSICS SHOTOKAN,

Ayer  me pase por el "Gimnasio Fisics"  de Ciudadela de Menorca, tuve la suerte de conocer y fotografiar a estas dos grandes promesas, Suerte en el Campeonato, lo haréis muy bien ;*)  Os paso la noticia ....así sabréis de que hablo.

SELECCIONATS DESPRÉS DEL AUTONÒMIC


Aquesta setmana els dos karatekes de Físics Shotokan viatgen a Sevilla amb el conjunt de competidors de la Federació Balear de karate. Jesús Triay (Shutín) i Victor Lapuente varen ser seleccionats per representar a Balears en el campionat d’Espanya cadet i júnior que es celebrarà els propers 1 i 2 de desembre a la capital andalusa, després de pujar al podi del autonòmic i d’haver convençut al seleccionador Balear del seu nivell en els dos entrenaments del tècnic balear, el darrer el passat dissabte a Mallorca.


SHUTÍN, amb un segon lloc Balear en la categoria júnior (16 i 17 anys), intentarà a Sevilla fer-se amb l’or en el pes de -68kg. El ciutadellenc saltarà al tatami en plenes facultats i amb un estat de forma immillorable, després d’haver superat la lesió en la zona lumbar que li minvava el rendiment, tot açò amb l’ajut dels dos preparadors físics del seu club Lluís Simonet i Albert Fraga. L’objectiu del ciutadellenc en aquest nacionalés aconseguir el tant cercat or, i així treu-se l’espina de quedar-se en la plata en tres anys consecutius, sembla que se li resisteix el tant apreciat primer lloc del nacional. Seguidament després de la fita sevillana Shutín baixarà el fort programa d’entrenament durant una setmana per així reprendre els entrenaments i encaminar el proper objectiu que serà el campionat d’Europa, arrancant amb una exhaustiva preparació física i el treball tècnic per arribar a la preselecció del europeu amb les millors condicions. SHUTÍN; “sé que aquesta temporada serà molt dura però m’he marcat uns objectius casi impensables per un menorquí, però afrontaré els propers campionats amb l’intenció de pujar al més alt del podi, el nacional a Sevilla, l’europeu de Turquia i el mundial de Guadalajara, aquest any vaig a per totes, conscient de les dificultats que em trobaré en el camí”


LAPUENTE, El jove karateka de Físics, repetirà l’experiència de lluir l’equipació de la selecció Balear en un campionat d’Espanya. Després de convalidar l’or del passat autonòmic, aquest any el ciutadellenc afrontarà el campionat nacional més segur i confiat del seu potencial i aprofitarà les seves condicions físiques per imposar-se als seus rivals, ja que amb tan sols catorze anys, Victor supera el metro setanta-cinc, i en el món del karate açò és un avantatge. VICTOR: “En els darrers mesos he estat treballant per millorar tècnicament, crec que he complit amb les meves intencions, gràcies al meu esforç i amb les lliçons dels meus entrenadors, estic segur del meu potencial i crec que a Sevilla puc fer un bon paper”


 Als dos competidors els acompanyaran en aquesta fita Jesús Triay (Shuto) i Dani Pérez. Shuto en aquesta ocasió cedirà el rol d’entrenador a Pérez qui estarà darrera dels dos karatekes per aconsellar-los i donar-los les instruccions necessàries en el moment de saltar al tatami. La tasca de Shuto en aquesta expedició serà la de, en els dies previs del campionat, reciclar la titulació d’àrbitre nacional, l’únic a Menorca. Aquesta actualització servirà per què el responsable d’arbitratge a Menorca transmeti les novetats i darreres tendències als seus homòlegs menorquins.